Skip to content

Η Φιλοσοφία μας

Η επιχείρησή μας, έχει ως βασικό μέλημα την παρακολούθηση και την προσαρμογή των νέων τάσεων της διατροφής , με φυσικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και διατηρούν την αγνότητα τους ώστε να ωφελούν τον οργανισμό και την ποιότητα ζωής γενικότερα.

Εκτός από την παραγωγή των δικών μας ελαιώνων, επιλέγουμε προσεκτικά και υπεύθυνα τους παραγωγούς με τους οποίους θα συνεργαστούμε , έτσι ώστε να διασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.

Με γνώμονα τον σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό, προσπαθούμε συνεχώς να ελέγχουμε και να βελτιώνουμε τα συστήματα διασφάλισης ποιότητας των προϊόντων μας.

b5448c65-230f-465d-93f6-fa8c4034637d
fd6fac97-0f0b-4437-bc09-96e7db2e2df7

Κάθε χρόνο γίνονται στις εγκαταστάσεις μας επισκέψεις σχολείων και πανεπιστημίων στις οποίες τα παιδιά ενημερώνονται για την δράση της εταιρίας μας και ευαισθητοποιούνται σε θέματα περιβάλλοντος και υγειηνής διατροφής .

Όλοι όσοι εργαζόμαστε στην εταιρεία AMVRELIA, έχουμε προσανατολισμό στην επαναφορά των φυσικών μεθόδων παραγωγής σε συνεργασία με τα σύγχρονα μέσα με αποτέλεσμα τη δημιουργία φυσικών προϊόντων υψηλής διαθρεπτικής αξίας χωρίς την παραμικρή προσθήκη συντηρητικών και χημικών ουσιών.

 

grammi